top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגת שיש אספרסו נוטלה

אתם יודעים שהיום הוא יום הקפה הבינלאומי? וזה אומר שזה הזמן המושלם להכין את העוגה ההיסטרית הזאת.




אז קדימה למתכון:

(חומרים ל2 תבניות אינגליש/ תבניות 1 של קוגלהוף מצרכים:

5 ביצים L 150 גרם שמן 200 גרם סוכר לבן 200 גרם שמנת חמוצה 330 גרם קמח לבן 10 גרם אבקת אפייה לתערובת הכהה: 1/4 כוס אספרסו חזק 2 כפיות נוטלה 2 כפיות קקאו


תהליך הכנת העוגות:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר לבן, שמנת חמוצה, שמן קנולה עד לתערובת כמעט חלקה.

  • מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה וטורפים עד שאין גושים- זהירות מעירבוב יתר.

  •  מעבירים לתבנית משומנת היטב3/4 מהתערובת,

  • בקערה מערבבים את האספרסו עם הנוטלה והקקאו לתערובת חלקה, ומערבבים עם התערובת הלבנה שנשאר לנו בקערה.

  • מעבירים לתבנית ויוצרים את הצורה של השיש בעזרת סכין .

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ונהנים.


בתאבון!





517 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

コメント


תגובות:

bottom of page