function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

מאפה תפוחים קטן אבל שובב

מאפה תפוחים יש בכל מיני צורות: טארט טאטן, שטרודל, בתוך קלתית, עם בצק פריך - אינסוף. ובנינו, מה צריך יותר מבצק, תפוחים, סוכר, קינמון וחמאה? ואם אתם מוסיפים גלידת וניל אתם הופכים את זה לגן עדן מטורף.



אז קדימה למתכון:

(חומרים ל12 יחידות)


 

מצרכים: 1 חבילת בצק עלים, מופשרת לפי ההוראות היצרן 3 תפוחים ירוקים 20 גרם חמאה 50 גרם סוכר קינמון, לפי הטעם ביצה

ניתן לבזוק מעט אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:  

  • מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • מקלפים את התפוחים, מגלענים אותם וקוצצים אותם לקוביות בינונית.

  • בסיר שמים את הקינמון, הסוכר, החמאה והתפוחים הקצוצים.

  • מבשלים את התפוחים עד שהם רכים, בערך 10 דקות על אש בינונית.

  • מסננים את תערובת התפוחים ומצננים מעט.

  • בינתיים חותכים את הבצק עלים למלבנים ארוכים ורחבים.

  • ממלאים כל מלבן בתערובת התפוחים, ומגלגלים בצורת רול (גליל) כמו שושנה.

  • מניחים את השושנה בתבנית מאפינס.

  • מורחים את החלק העליון בביצה טרופה.

  • מכניסים לתנור ואופים בין 15-25 דקות עד שהמאפה שחום וזהוב.

  • מגישים שזה חם עם כדור גלידה.



בתאבון!


288 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page